Restart TV
Actualitate Știri

Unități școlare închise din nou din cauza noilor cazuri de infectare cu coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, s-a întrunit în data de 22 februarie, în ședință online, și a aprobat scenariul 3 de organizare și desfășurare a cursurilor în următoarele unități de învățământ din județul Giurgiu:

– Grădiniţa „Dumbrava minunată” Giurgiu – toată unitatea de învăţământ;

– Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” Giurgiu – toată unitatea de învăţământ;

– Liceul Teoretic „Tudor Vianu” Giurgiu – numai pentru clasele a  IX-a D şi a X-a F;

– Grădiniţa cu Program Normal nr. 6 – numai pentru grupa mică;

– Şcoala Gimnazială nr. 1 Daia – numai pentru clasa a II – a;

– Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu ” Giurgiu – numai pentru clasa a V-a B.

Măsura a fost dispusă ca urmare a confirmării mai multor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul elevilor, personalului didactic şi nedidactic, şi a fost avizată de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu. În perioada de suspendare a cursurilor cu prezenţă fizică, pentru unităţile de învăţământ menţionate, conducerea unităţii/instituţiei de învăţământ va dispune realizarea curăţeniei şi aerisirii claselor/sălilor, precum şi dezinfecţia generală şi nebulizarea spaţiilor unităţii/instituţiei de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete.

Reluarea cursurilor care presupun prezenţa fizică pentru unităţile de învăţământ menţionate se dispune prin hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, la propunerea conducerii unităţii de învăţământ.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate