Restart TV
Actualitate Știri

Unde și în ce condiții pot avea acces în mall-uri și nevaccinații

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că persoanele nevaccinate pot avea acces în mall-uri numai în anumite condiții. Astfel, va fi permis accesul în centrele și parcurile comerciale al celor care merg la centrele de vaccinare pentru administrarea unei doze de vaccin. Dar numai dacă sunt amenajate căi de acces speciale, dedicate și controlate, de intrare, deplasare și ieșire din mall. În aces sens, se va putea intra la un centru de vaccinare, dar deplasarea trebuie făcută strict pe aceste culoare, se va intra direct la centrul de vaccinare iar după administrarea vaccinului se va ieși din mall.

O altă excepție pentru cei nevaccinați o reprezintă mall-urile care au în ele servicii publice administrative, de exemplu pașapoartele. În acestea se poate intra cu test valabil și cu dovada programării la centrul de pașapoarte sau la centrul de servicii comunitare care există în interiorul mall-ului.

În ceea ce privește accesul la magazinele alimentare din mall-uri, nu se poate intra decât pe baza certificatului verde, adică cei vaccinați sau trecuți prin boală. În rest, se poate intra la magazinele alimentare care nu sunt în mall- uri, doar cu masca și respectând normele sanitare.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate