Restart TV
Actualitate

Toma Petcu: PNL va dezvolta infrastructura locală

Guvernul PNL a reușit să întoarcă administrația centrală și locală cu fața spre interesul românilor. După ani de zile de guvernare doar pentru clientela de partid, liberalii și-au orientat politice economice și sociale spre bine și prosperitatea oamenilor. Candidatul PNL Giurgiu la Senat, Toma Petcu susține că, prin programul de guvernare, PNL va aloca sume consistente pentru infrastructura locală, astfel ca, în următorii 4 ani, România să ajunge la standardele țărilor dezvoltate din UE. „Vom investi 8 miliarde de lei pentru extinderea rețelelor de apă și canal în 750 de localități. Vom aloca 1 miliard de euro pentru racordarea localităților al rețelele de gaze, pentru a ajunge la o acoperire de cel puțin 80% din populația( acum fiind de doar 35%). De asemenea, 70 % din drumurile județene și locale vor fi modernizate în următorii patru ani”, a mai spus Toma Petcu.

În același timp, după cum a afirmat candidatul PNL Giurgiu, liberalii vor investi în viitorul copiilor noștri.  „Vom  moderniza infrastructura școlară pentru o Românie educată: 2.500  de  creșe,  grădinițe  și  școli  construcții noi și reabilitări, 40 de campusuri școlare și 30 de cămine studențești. Reabilităm 8 centre universitare și 250 săli de sport școlare”, a precizat Toma Petcu.

Articol comandat de către PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025, executat de  Teamdesignmedia SRL

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate