Restart TV
Actualitate Știri

Sprijin pentru antreprenori de la Consiliul Județean și de la compartimenul de specialitate al SC JUDSERV 2020 SRL (VIDEO)

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a reafirmat decizia ca mediul de afaceri din Giurgiu, antreprenorii giurgiuveni, să fie sprijiniți pentru a se dezvolta. În acest sens, specialiștii de la Consiliul Județean vor veni în ajutorul întreprinzătorilor cu informații și consultanță, mai ales în ceea ce privește obținerea de fonduri europene în diferite programe. Iată, aici, declarația președintelui Consiliului Județean:

Firmele interesate vor fi sprijinite și pentru a găsi consultanți specializați în elaborarea de proiecte și obținerea de finanțare. Un astfel de sprijin va fi acordat și prin SC JUDSERV 2020 SRL, societate aparținând Consiliului Județean. Aceasta are inclus în organigramă un „Compartiment tehnic și consultanță”, în cadrul căruia sunt prevăzute 6 posturi, unul de coordonator compartiment, trei de proiectant și două de consultant.

Obiectul său principal de activitate al SC JUDSERV 2020 SRL este colectarea și transportul deșeurilor și au fost făcute deja demersurile pentru obținerea avizelor și autorizațiilor în acest domeniu. După cum ne-a informat administratorul societății, Valentin Ștefan Lixandru, societatea asigură deja și servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. La rândul său, Dumitru Beianu, preciza că această societate va putea presta astfel de servicii la tarife convenabile, poate mai mici decât cele de pe piață la ora actuală dar și că de aceste servicii vor beneficia instituțiile, mai ales cele subordonate Consiliului Județean.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate