Restart TV
Actualitate

Și, la a patra încercare, a fost iarăși cvorum la Consiliul Local Giurgiu! Fără întrebări despre Tracum!

După ce, în urmă cu vreo două săptămâni, apărea scandalul cu boicotul de la ședințele Consiliului Local al municipiului Giurgiu, atunci când consilierii PSD și (unii) ai Pro România nu s-ar fi prezentat la ședințe ca să nu se voteze prelungirea cu transportul în comun pentru Liber Trans, astăzi a fost convocată și a avut loc încă o ședință extraordinară a Consiliului Local. M-am gândit că după episodul de atunci o să fie în continuare multe de explicat și de lămurit, mai ales vis a vis de Tracum, societate care nu a ajuns să fie în stare să facă transport în comun, și de aceea s-au supărat unii consilieri. M-am mai gândit că cel mai vehement dintre cei supărați și absenți, liderul grupului PSD, Marian Măroiu, o să pună punctul pe „I” și „scurt pe doi” o să ceară celor din Primărie (cum spunea și liderul PSD Giurgiu, Marian Mina), mai ales să îi ceară primarului Anghelescu, să spună clar ce și cum, și cum au ajuns ei, colegii d-lui Măroiu, să nu vină la ședințe din cauza Tracum, ca să nu dea cu subsemnatul la DNA. Am citat din declarațiile publicate de giurgiu-net.ro! (pot fi văzute aici: https://giurgiu-net.ro/giurgiu-consilierii-locali-ai-psd-isi-explica-absenta-de-la-ultimele-doua-sedinte-nu-vrem-sa-fim-partasi-la-o-ilegalitate-si-nici-sa-dam-cu-subsemnatul-la-dna/)

Unde mai spunea că nu se explica ședința extraordinară și nici aceea din 5 iunie, că ce este cu Tracum, că nu s-a făcut, și nu s-a refăcut… că salariile directorilor, că cheltuieli… Cam așa o fi dar, astăzi, prezent fiind, dl. Măroiu nu a mai întrebat nimic în ședință despre Tracum și ce și cum urmează să fie acolo. Și de ce nu se iau măsuri, și ce măsuri trebuie, și să facă propuneri. Nimic! Dumnealui întreba cele de mai sus când a fost absent la ședințe. Întreba în presă, nu în plen, să fie clar. Ba, să fim corecți, a întrebat și azi. Dar a întrebatpe altă temă. Dacă achiziția de autobuze și microbuze electrice (altele, și pentru altă viitoare eventuală discuție, fără vreo treabă cu Tracum!!!) aduce vreun avantaj și cât o să fie biletul. Dar ăsta este alt subiect, că oricum se propunea la vot altceva.

P.S.- Am aflat, pe surse- cum altfel?!- că dl. Măroiu vrea să fie viceprimar. Dacă nu reușește nici așa, nu e problemă. Va candida în 2024 din nou! Cum adică de la ce partid? De la unul, ce contează? Că de la două nu se poate. Deocamdată!

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate