Restart TV
Actualitate

Senatorul Toma Petcu, candidat PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, prezent la ziua comunei Vărăști

„Am avut deosebita plăcere, de a participa la Zilele Comunei Vărăști, la invitația dragului meu prieten, Adrian Măhălean, primarul comunei, într-un cadru festiv impresionant. Evenimentul a fost organizat excepțional, reflectând devotamentul și implicarea lui Adrian în comunitatea pe care o conduce cu o mână sigură și un spirit părintesc.

Atmosfera de sărbătoare și bucuria locuitorilor care sărbătoreau împreună cu primarul lor, a fost contagioasă pentru toți oaspeții la eveniment. Este clar că Adrian a devenit nu doar un lider, ci și un punct de sprijin pentru fiecare membru al comunității. Astfel că, fiind omul care a schimbat fața comunei și care a știut să gestioneze situația foarte bine într-o comunitate destul de grea, Adrian este sigurul om care știe, poate și simte să facă lucruri extraordinare pentru comuna Vărăști!

Încă o dată, îl felicit pe Adrian, pentru modul admirabil în care a ridicat comuna Vărăști și pentru felul în care a organizat aceste zilele comunei! Le urez LA MULȚI ANI, tuturor vărăștenilor și mult succes lui Adrian în continuarea mandatului său, cu certitudinea că va aduce și mai multe realizări comunității pe care o îndrumă cu atâta dedicare. În orice faci pentru comuna ta, îți sunt alături, Adrian!”

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate