Restart TV
Actualitate Știri

Șefi noi de secție la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu

Consiliul Județean Giurgiu a validat astăzi rezultatele concursurilor pentru ocuparea unor funcții de șefi de secție la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, concursuri care au fost susținute în perioada 28- 1 iulie (în funcție de fiecare post scos la concurs). Astfel, dr. Costel Iorga a devenit medic șef la secția Chirurgie Generală, dr. Carmen Daniela Bădan- medic șef Laborator Analize Medicale, iar dr. Alexandru Viașu- medic șef secția Ortopedie și Traumatologie,.

„Am aprobat Spitalului Județean scoaterea la concurs un număr limitat de posturi, în primul rând cele de șefi de secții, pentru a asigura organizarea necesară și buna funcționare a spitalului. Recunosc că aud, neoficial, prin oraș, comentarii și zvonuri pro și contra despre una sau alta dintre posibilitățile de a accede într-o funcție în spital, dar dacă e ceva în neregulă, cine e în măsură să sesizeze, cine e în măsură să cerceteze, aș fi foarte încântat să o și facă. Pentru că ceea ce încercăm, noi să facem la Spitalul Județean este exact să oferim tot ceea ce trebuie, ca reproșurile, criticile din partea comunității către instituție, să se diminueze nu să se accentueze. Astea sunt bunele noastre intenții, mai departe vom vedea ce se întâmplă”, a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate