Restart TV
Actualitate Știri

Sâmbătă, 30 ianuarie, este din nou zi de teatru

După ce, la primele două întâlniri din acest an, Sala mare a Teatrului „Tudor Vianu” s-a dovedit a fi neîncăpătoare, în condițiile impuse de situația medicală (30% din capacitatea sălii), mulți dintre doritorii de bilete fiind nevoiți să își amâne bucuria de a asista la spectacolele teatrului giurgiuvean, iată că data de 30 ianuarie aduce cu ea două reprezentații. De la ora 11,00 suntem invitați la una dintre cele mai cunoscute povești din panoplia universală, care a încântat generații la rând – VRĂJITORUL DIN OZ, după Frank Baum, povestea lui Dorothy și a cățelului Toto, dar și a prietenilor lor, Sperie-Ciori, Omul de tinichea și Leul cel fricos, și încercarea lor de a răzbi prin complicata lume a lui Oz.

Seara, de la ora 18,00 pentru a răspunde solicitărilor venite dinspre spectatori, actorii teatrului vor prezenta din nou thrillerul polițist TE IUBESC DE MORI!, după Robert Thomas, un spectacol care vă va ține cu sufletul la gură preț de 90 de minute, timp în care suspansul se va întâlni cu umorul.

Așadar, sâmbătă e ocazia minunată de a repopula sala teatrului cu cei care au înțeles mereu să răspundă la îndemnul MERG LA TEATRU PENTRU CĂ MĂ RESPECT!

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate