Restart TV
Actualitate

S.C. JUDSERV 2020 SRL oferă instituțiilor publice servicii de curățenie și de dezinsecție, dezinfecție și deratizare

Înființată în decembrie 2020, S.C. JUDSERV 2020 SRL este o societate ce aparține Consiliului Județean Giurgiu, Județul Giurgiu fiind acționar unic, și are ca obiect principal de activitate colectarea și transportul deșeurilor. În acest domeniu, primul obiectiv pe care și l-a propus societatea este de salubrizare a drumurilor județene, un domeniu neacoperit până acum, fiindcă excede competențelor operatorilor privați de salubrizare care acționează pe raza județului Giurgiu. De asemenea S.C. JUDSERV 2020 SRL va avea atribuții pentru desființarea gropilor de gunoi neconforme, altfel spus, curățarea zonelor care țin de administrarea Consiliului Județean și în care se depozitează gunoaie la întâmplare, în mod ilegal. Activitatea de colectare și transport a deșeurilor va începe imediat ce vor fi finalizate procedurile de obținere a avizelor și autorizațiilor necesare, mai ales că în acest domeniu birocrația este destul de stufoasă. Societatea a achiziționat deja o autospecială pe care a înmatriculat-o și pentru care a obținut autorizațiile necesare.

Pe de altă parte, S.C. JUDSERV 2020 SRL oferă și servicii de curățenie și de dezinsectie, dezinfectie și deratizare pentru instituțiile publice, activități care pot fi desfășurate deja. Instituțiile au, astfel, posibilitatea de a apela la serviciile S.C. JUDSERV 2020 SRL, astfel încât să evite pierderea de timp și chiar de bani, căutând pe piața operatorilor privați în domeniu. Datele de contact ale S.C. JUDSERV 2020 SRL sunt următoarele: sediul social- municipiul Giurgiu, str. București, nr. 10, camera 315; telefon- 0246 893 756; email- judserv2020@gmail.com.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate