Restart TV
Actualitate Ultimă oră

Război între etaje!? Consiliul Județean Giurgiu este din nou în conflict cu Prefectura

La început de săptămână, pe 4 aprilie, a fost o zi agitată la sediul în care funcționează Consiliul Județean Giurgiu și Prefectura. La ora 13,00 a început o conferință de presă la Consiliul Județean (la etajul 2) în care președintele Dumitru Beianu a vorbit despre faptul că Instituția Prefectului a atacat în instanță hotărârea Consiliului Județean privind aprobarea bugetului pe acest an. Ne-a fost prezentată, printre altele, o adresă semnată de prefectul Florentina Stănculescu. Ceea ce era foarte interesant. Fiindcă Florentina Stănculescu a fost aceea care ani și ani de zile a fost director economic la Consiliul Județean. Dumitru Beianu a și spus, de altfel, că au colaborat foarte bine. Dar nu despre asta este vorba. În timpul conferinței de presă a lui Dumitru Beianu a intrat în sală chiar prefectul Florentina Stănculescu!!! Și a avut o scurtă discuție cu președintele Consiliului Județean, cerându-i să intre și dumneaei în conferința de presă. Dumitru Beianu nu a fost de acord (era dreptul dumnealui, ca și organizator avea acest drept), după care prefectul Florentina Stănculescu a ieșit din sală. Apoi s-a întors și a mai avut o scurtă discuție cu președintele Dumitru Beianu, dorind să rămână la conferința de presă, dar acesta tot nu a fost de acord, și dumneaei a plecat. După  nici 20 de minute, jurnaliștii au primit un mesaj de la Prefectură, că sunt invitați acolo la o conferință de presă.  Așa că, ne-am mutat de la etajul doi la etajul 1, ca să aflăm ce și cum. Și am aflat. Zic de etaje, ca în titlu, fiindcă la etajul 1 este Prefectura iar la etajul 2 este Consiliul Județean. Cum stau treburile cu bugetul și cum se înțeleg este altceva. Vedeți și voi în cele ce urmează.

În ordine cronologică, întregistrarea de la conferința de presă a președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și de la a prefectului județului Giurgiu, Florentina Stănculescu.

P.S.- Dacă nu urmăriți atent înregistrările, să nu comentați!

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate