Restart TV
Actualitate

Programul Zilelor Municipiului Giurgiu ne oferă o premieră absolută! Până acum nu a mai fost anunțat așa ceva!

Așa cum, probabil, s-a aflat deja, manifestările de Zilele Municipiului Giurgiu vor fi organizate în această săptămână, având în vedere că 23 aprilie, Ziua Sfântului Gheorghe, a fost cu o zi înainte de Paște. Și, iată, a fost făcut public și programul Zilelor Municipiului, pe site-ul Primăriei Giurgiu. Am constatat că sunt, de fapt, două variante de program. Veți afla de ce, în continuare. Una dintre variante are și o premieră absolută. Ea cuprinde spectacole și alte manifestări artistice ori de alt gen dar această variantă de program prevede două… „acțiuni” care nu au mai fost trecute într-un astfel de program, deși ele s-au petrecut de fiecare dată. Primirea și plecarea comercianților și a patronilor de jocuri!!! Să explicăm.

În programul publicat tot pe site-ul Primăriei (aici: http://www.primariagiurgiu.ro/portal/giurgiu/primarie/stiri.nsf/0/1210D7FB321F5DACC225882100449A55/$FILE/Zilele%20Municipiului%20Giurgiu%202022.pdf) aflăm căZileleMunicipiului încep pe 26 aprilie, la ora 8,30 (azi) cu sosirea comercianților și a proprietarilor de jocuri și alte utilaje!? Apoi, mâine vor continua cu primirea comercianților, între orele 8,00- 20,00!!! (vezi facsimil).

Sigur, suntem convinși că vin comercianții, așa au făcut mereu, dar dacă nu respectă vreunul programul nu mai este primit? Apoi, primirea acestora cum se va face? Cu fanfară și covor roșu? Sau fără? De ce nu este trecut în program și așezarea mărfurilor pe tejghea, stabilirea prețurilor, punerea la copt a kurtos colacilor etc.?

Apoi, comercianții și proprietarii de jocuri și alții ca ei, mai au ceva în program. Plecarea!! Asta trebuie între 02- 03 mai, înțelegem că nu contează ora. Dar aici nu mai e vorba de proprietari ci de patroni (vezi facsimil). Dar dacă întârzie vreunul și nu respectă programul pus pe site de Primărie? Nu mai are voie să plece?

Acum, lăsând gluma la o parte, de fapt, cel de-al doilea program este cel care îi interesează pe giurgiuveni. Și tot pe site a fost pus. Cel la care ne-am referit mai sus există și el, și este chiar publicat. Dar celălalt, este următorul:

28.04.2022

– 19:00 – 23:00 – Parcul Tineretului – Concert de muzică ușoară susținut de Elena Bartoș, Mihai Constandache, Elena Teodorescu;

29.04.2022

         – 11:00 – Ateneul ”Nicolae Bălănescu” – Premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie;

         – 13:00 – Ateneul ”Nicolae Bălănescu” – Premierea Elevilor câștigători ai Concursului ”Cum văd eu orașul meu” – Ediția a-II-a;

         – 19:00 – 23:00 – Parcul Tineretului – Spectacol de Muzică Populară susținut de Ansamblul ”Doina Dunării”, invitați: Ioana Lărgeanu, Adelina Găujeneanu, Mariana Cimpoiașu, Ion Ghițulescu și Constantin Enceanu; coregrafia: Tania și Petrică Moga, dirijor Ion Ivanovici;

30.04.2022

         – 19:00 – 23:00 – Parcul Tineretului – Spectacol de muzică ușoară susținut de Cabron, Claudia Pavel, Pepe

01.05.2022

         – 19:00 – 20:00 – Parcul Tineretului – Concert susținut de Orchestra de suflători ”Valahia”, dirijor Virgil Pețanca;

         – 20:23:00 – Parcul Tineretului – Concert de muzică ușoară susținut de Adina Roșca, Cătălin Doinaș, Alexander F. Roberts Jr. *USA*, Noaptea Târziu.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate