Restart TV
Actualitate Știri

Primarul comunei Gostinu, Dumitru Văcaru, pregătește iarăși dumul pentru turistii care vor veni la celebra plajă de la Dunăre (VIDEO)

Aceleasi locuri si peisaje minunate, natura in toata splendoarea ei. Dunarea era cam agitata si are nivelul crescut dar asta o face si mai frumoasa. Si, o veste buna: ca in fiecare an, primarul Dumitru Vacaru deja se ocupa sa amenajeze drumul, astfel incat sa se poata ajunge la plaja fara probleme deosebite, chiar daca este drum de pamant. Din pacate, regimul juridic al drumului nu ii permite da faca mai mult. Oricum, primaria nu are nicio obligatie pentru acest drum dar, avand in vedere ca acolo vin foarte multi oameni la plaja, Dumitru Vacaru s-a ocupat mereu de el venind in ajutorul turistilor. De altfel, a facut asta in fiecare an. Lasand la o parte ca o vizita in comuna Gostinu arata de ce prinarul Dumitru Vacaru a ajuns sa fie votat si de opozitie. Urmăriți aici:

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate