Restart TV
Actualitate Știri

Primarul Adrian Anghelescu și fostul primar Nicolae Barbu, din nou față în față! Nu la alegeri ci la recepția navei „Valahia”! (VIDEO)

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc inaugurarea oficială a navei de pasageri „Valahia”, ambarcațiune care aparține Primăriei municipiului și care a fost achiziționată prin proiectul „Servicii transport pescari și agreement pe Canalul Sf. Gheorghe/ Plantelor”. Primăria Giurgiu a organizat cu acest prilej un eveniment la care au participat reprezentanți de la vârful administrației municipale și județene precum și din alte instituții ori din cadrul unor agenți economici. A fost prezent, de asemenea, fostul primar Nicolae Barbu, în mandatul căruia a fost implementat proiectul, astfel încât s-a creat o nouă ocazie ca acesta să fie față în față cu actualul primar. Urmăriți aici cum s-a desfășurat evenimentul:

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate