Restart TV
Actualitate Știri

Primăria Giurgiu este pusă în situația să își cumpere propriile active (VIDEO)

Dintre societățile comerciale care sunt în subordinea municipalității, una a intrat de mai mult timp în faliment iar alta în insolvență, scriem aici despre SC Administrarea Domeniului Public și Privat S.A. (ADPP) și despre SC Giurgiu Servicii Locale S.A. (GSL). Primarul Adrian Anghelescu a arătat în emisiunea „Interpelări”, la Restart TV că printre motivele care au dus la această situație se numără și faptul că, deși cele două efectuau lucrări pentru Primărie, multe lucrări nu au fost plătite iar pentru altele nici nu au fost emise facturi. Dar problemele sunt și mai complicate, mai ales că în cazul ADPP, care deține multe active din patrimoniul municipiului, s-a ajuns până acolo încât acestea nu mai pot fi folosite de Primărie. Adrian Anghelescu spunea că (din motive de faliment, evident) au fost scoși la vânzare stâlpii de iluminat. Iată despre ce este vorba:

Nici alte societăți ale municipalității nu stau mult mai bine. Poate doar cu excepția SC Giurgiu Servicii Publice S.A. și SC Apa Service S.A. În total, municipalitatea giurgiuveană deține opt societăți comerciale.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate