Restart TV
Actualitate

Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, candidat pentru Parlamentul European este convins că PNL va câștiga detașat alegerile

„Partidul Național Liberal va câștiga alegerile din județul Giurgiu și echipa liberală va continua dezvoltarea județului. Am vorbit despre proiectele candidaților PNL Giurgiu la alegerile locale, în cadrul unui eveniment organizat în orașul Mihăilești, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă, și a secretarului general, Lucian Bode.

Am început devoltarea județului după victoria în alegerile locale din anul 2020. Dacă vom avea susținerea Guvernului României, în următorii șase ani județul Giurgiu va trece peste media de dezvoltare a județelor din România.

România se dezvoltă rapid, dar se dezvoltă dezechilibrat. 80% din dezvoltarea economică a României se face în jurul a zece orașe mari. Această dezvoltare dezechilibrată o putem întâlni chiar în interiorul județelor. În județul Giurgiu, de exemplu, zona de nord are un potențial mai mare comparativ cu zona de sud.

Proiectul PNL pentru următorul mandat este de a reduce aceste dezechilibre dintre regiunile României și dintre zonele din interiorul județelor.

Am participat, în ultimele zile, la o serie de acțiuni în județul Teleorman, prilej cu care am discutat și despre posibilitățile de parteneriat între cele două județe, pentru care avem instrumentele necesare. La nivel european se finanțează inclusiv proiecte de investiții teritoriale integrate pe baza cărora se pot realiza proiecte dedicate pentru un anumit areal.

PNL Giurgiu are o echipă puternică. Sunt convins că Toma Petcu va continua proiectele începute la Consiliul Județean de Dumitru Beianu, pe care l-am felicitat pentru finanțările obținute. Avem o echipă puternică de primari, oameni cu experiență, edili care au realizat proiecte și sunt printre cei mai buni primari din România.

Mai avem un lucru important de făcut: să îi schimbăm pe primarii PSD din județ, care nu și-au făcut treaba. În acest fel, vom putea dezvolta unitar județul Giurgiu.

Foarte mulți colegi tineri candidează pentru prima dată din partea PNL. Sunt oameni cu profesii onorabile, economiști, medici, arhitecți, ingineri, juriști, oameni care își doresc foarte mult să se implice în viața comunității, să schimbe ceva în bine în localitatea lor.”

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate