Restart TV
Actualitate Știri

Poliția a transmis primele informații despre accidentul de pe Negru Vodă

Într-un târziu, am reușit să primim de la Poliție informații despre accidentul la care ne-am referit în după amiaza zilei de astăzi. Iată care sunt și cum sună aceste informații:
„Un bărbat de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism din direcția strada Dudului către Bulevardul București, la intersecția cu strada Negru Vodă, nu a respectat semnificația indicatorului „cedeaza trecerea” fiind acroșat de către un autoturism condus de către un tânăr de 23 de ani, din municipiul Giurgiu. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei tinere de 18 ani, pasageră în autoturismul condus de către tânărul de 23 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Pe lângă aceste informații, trebuie să constatăm faptul că la locul accidentului s-au deplasat cel mai rapid cei de la ISU și de la SMURD. Așa ne-au relatat, cel puțin, martori de la fața locului.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate