Restart TV
Știri

Muzeul Județean „Teohari Antonescu” a lansat revista bilingvă „EU, OM/ I, HUMAN”

Pe data de 9 iunie, la sediul Muzeului Județean „Teohari Antonescu” a fost lansată revista bilingvă (română și engleză) „EU, OM/ I, HUMAN”, revistă adresată în special adolescenților, dar nu numai. Autorii acesteia sunt Gabriel Dumitru- coordonatorul ediției/ text, muzeograful Iulia Răbîncă- consultant științific și Florin Grofu- grafică.

„Modul în care ambalăm informațiile este, din păcate, în momentul de față, mai important decât informația în sine. Aici avem doar varianta tipărită. Vom încerca să realizăm la ediția a doua și un audiobook”, a arătat managerul Muzeului Județean „Teohari Antonescu”, Gabriel Dumitru, coordonator al ediției revistei ce a fost prezentată pe 9 iunie. La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, primarul Adrian Anghelescu, numeroși reprezentanți ai instituțiilor de cultură din Giurgiu, precum și directorul general al grupului editorial DAR, Cristian Brutaru. Pe 1 iunie revista a fost prezentată, de asemenea, la Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic din Târgoviște.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate