Restart TV
Actualitate

Micuța Alexa are în continuare nevoie de ajutor

Pe 7 ianuarie 2022, micuţa Alexa (10 ani) a fost diagnosticată cu un CHIST OSOS ANEVRISMAL la nivel cervical posterior, mai concret o formaţiune tumorala de tip benign care s-a format pe coloana cervicală şi singurul tratament constă într-o intervenţie chirurgicală destul de complicată care poate fi efectuată în Germania. Intervenţia, din păcate în România nu poate fi efectuată, iar timpul este cel mai aprig inamic în momentul de faţă, pentru că orice zi în plus reprezintă un risc în evoluţia acestei tumori, care îşi schimbă dimensiunile considerabil lucru care poate produce atât paralizia cât şi complicaţii ale intervenţiei chirurgicale dar şi imposibilitatea de reconstrucţie a coloanei cervicale. În acest weekend, micuţa Alexa însoţită de părinţii ei au ajuns în Germania, unde de luni, a fost internată, alături de mama acesteia la Klinikum Karlsbad Langensteinbach unde a fost programată în vederea intervenţiei chirurgicale care implică extirparea formaţiunii tumorale, reconstrucţia coloanei cervicale în zona afectată, după care urmează recuperarea loco motorie a micuţei.

Până în acest moment, cu ajutorul vostru, al oamenilor cu suflet imens s-au strâns aproximativ 25000 euro, suma care a făcut posibilă programarea micuţei pentru operaţie la această clinică din Germania si plata avansului, dar pe lângă operaţie mai trebuie să luăm în calcul costurile tratamentelor, costurile recuperării şi din păcate nu avem o estimare exactă, pentru că echipa administrativă a clinicii din Germania nu face un deviz înainte, ci facturează după, în funcţie de necesităţile micuţei, fapt pentru care Alexa are nevoie de noi toţi, de mobilizarea noastră în continuare. În ultimele 2 săptămâni am văzut o mobilizare impresionantă pentru această minune de copil. Oameni absolut minunaţi au contribuit cum au putut şi pe această cale, familia le mulţumeşte enorm pentru tot!

Există peste 40 de urne fixe, amplasate în diverse magazine, restaurante pe toată raza judeţului Giurgiu, unde fiecare puteţi contribui pentru o viaţă normală a acestei fetiţe pline de speranţă, care şi în cele mai grele momente ne zâmbeşte şi ne mulţumeşte din tot sufletul. De astfel, oamenii s-au mobilizat în crearea unui grup pe facebook, grup intitulat „Împreună pentru Alexa”, (https://www.facebook.com/groups/253600326879543)

Cum puteţi ajuta?

Pentru donaţii:

Banca Unicredit, cont LEI: IBAN RO32BACX0000001793738000

REVOLUT: +40 799 585 897

PAYPAL: andapirvan1987@gmail.com

Vă puteţi înscrie şi în grupul de facebook de mai sus pentru a contribui, sau pentru a achiziţiona unul din produsele vândute pentru micuţa Alexa, sau poate chiar dumneavoastră aveţi ceva disponibil de vânzare. Puteţi dona în urnele fixe ori de câte ori vă ies în cale în vreunul din magazinele pe care le frecventaţi. Orice ajutor cât de mic este de mare ajutor în aceste momente, pentru că micuţa Alexa să aibe o şansă la o viaţă normală, pentru că operaţia să poată fi achitata în totalitate şi să aibe şansă de a beneficia de terapia de recuperare loco motorie.

(Sursa: saptamanagiurgiuveana.ro)

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate