Restart TV
Actualitate

Mesaj de la un cititor nemulțumit pe bună dreptate

Am primit astăzi un mesaj de la un cititor care și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că pe strada dumnealui este întreruptă alimentarea cu energie electrică pentru perioade mult prea lungi. Iată mesajul pe care ni l-a transmis cititorul nostru:

Bună ziua!! Pe strada Tudor Vladimirescu din Giurgiu se fac lucrări de către muncitorii Enel iar curentul este oprit destul de mult! De la 9,00 la 17,00?? A fost și ieri, este și azi și am înțeles că și mâine!! Avem și noi copii mici și vă dați seama că le e frig, că nu merg centralele, avem persoane care trebuie să lucreze on line, mâncarea se strică în frigidere!! S a gândit cineva la asta?? Dacă nu plătim imediat, ne taie curentul dar dânșii de ce nu au obligații?? O să încerc să mă adresez ANPC!! Măcar daca ne anunțau dinainte!!”

Puțin mai târziu, interlocutorul nostrum a revenit:

„Chiar dacă ne anunțau din timp tot era exagerat timpul de 8 ore, măcar 4 ore. În fine, e bine că s- a rezolvat. Vă mulțumim și noi!! Am înteles că azi vor termina lucrarea și de mâine nu vor mai fi probleme. Probabil postarea mea a ajuns unde trebuie pentru că am lansat- o pe mai multe piste mass media. Numai bine și Doamne ajută!!”

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate