Restart TV
Actualitate Emisiuni

La Singureni, primarul Marian Pătuleanu crede în același principiu: mai multe fapte și mai puține vorbe

Primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu, a învățat administrație trecând prin toate etapele pe care le presupune acest domeniu. De la consilier local, la viceprimar și, ulterior, primar. A ajuns primar, după cum singur explică, după ce a făcut un pariu cu cel care a deținut această funcție înaintea sa, căruia i-a spus că se pot face multe în Singureni și cel care l-a provocat sa facă. Astfel, Marian Pătuleanu a acceptat provocarea. Iar ceea ce a făcut se vede în Singureni iar în interviul pe care îl urmăriți în continuare puteți descoperi un scurt bilanț al activității lui Marian Pătuleanu ca primar, și nu numai.

2 comentarii

Marius 3 septembrie 2020 at 14:24

Domnul primar al acestei comune, ar cam trebuii sa nu mai incerce sa impace ambele tabere, intuiesc adevarul din ce spune dumnealui, intamplator trec zilnic prin aceasta comuna si lucrurile nu sunt asa roz, lasand la o parte situatia financiara care o poseda, cu masini de ultima fita si strandul sau domeniul care il are in patronat(dupa cum scrie presa) comuna mai are nevoie de multe foarte multe adaosuri, drept concluzie a cam vorbit in mandatele trecute degeaba ca si in acest interviu, vorbe lipsa de fapte.

Reply
Viorel MAV! 3 septembrie 2020 at 23:51

Marian Patuleanu ! Un nume cu rezonanță în județul Giurgiu . Acest om a dovedit ca se pot face lucruri bune , doar dacă esti ordonat , gospodar si cu suflet pt.oameni si localitatea din care face parte. Acolo sa nascut , a crescut si sa format ca om , cu bun simț și respect pt.toti oamenii care iau solicitat ajutorul. Domnilor localnici si contra-candidati lăsați omul să-și facă treaba . Este singurul care poate duce la realizare proiectele acelei primării..daca exista un altul mai in masura si capabil sa întrețină acea localitate sa iasa in fata si sa spuna ce stie el sa faca . Vor veni oameni lipsiti de cunoștință a lipsurilor din zona . Este un om cu experienta acumulată în timp… in decursul anilor a realizat pt.acea comuna uitată de timp … vedeti acum …asfalt , iluminat , si rezolvarea problemelor fiecărei familii din acea localitate . Eu nu vad cine sa poata rezolva in continuare problemele cu , care se confruntă atat localitatea cât și populația din zonă. Dar as vrea sa fim constienti cu toții…. Nu avem nevoie de primari cu auto slogan si dupa un mandat sa sara in masina de lux.. Omul asta Marian Patuleanu …. avea Mercedes inainte sa gândească el ca va devenii primar . Sa vina un nespalat pe picioare si cu bașcheți , lipsit de bun simt si fara simt de organizare , dezordonat … Asta vreti ?. Lăsați oameni de calitate să-și facă treaba…..nu mai zăpăciți poporul ! Se mai trezeste cate un gospodar sa faca el ce? . Asta … Marian Patuleanu va facut localitate europeană…. Nu mizeria si gunoaie precum in alte localități din țară. Asta înseamnă sa fi om nu tinichea . E țară plina de tinichele !

Reply

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate