Restart TV
Actualitate

„La Buni”- măncăruri românești și bunătăți tradiționale ca la bunica acasă

Mâncăruri și preparate culinare de cea mai bună calitate puteți găsi „La Buni”, pe șoseaua București, în vecinătatea magazinului de haine second hand din apropierea Colegiului „Ion Maiorescu”. Toate mâncărurile și preparatele, inclusiv sosurile, sunt produse cu ingrediente 100% românești de excelentă calitate.

Aici veți redescoperi gustul bucătăriei românești, ca la bunica la țară. Toate rețetele sunt cele tradiționale românești, puse în valoare cu măiestrie și cu atenție la cel mai mic detaliu. În plus, veți găsi și preparate delicioase, gătite exact așa cum spune tradiția românească.

Oferta este dintre cele mai bogate, aveți de unde și ce alege, de la măncăruri gătite și preparate la grătar, până la salate și diverse specialități. Plus desert, tot la alegere, preparate tot după rețete românești.

În plus, prețurile sunt absolut convenabile. Pentru comenzi puteți apela numărul de telefon 0728 217 745.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate