Restart TV
Actualitate Știri

Încă trei angajați de la ISU Giurgiu și alți trei de la Ambulanță au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. La Cartojani sunt 36 de cazuri depistate pozitiv până acum

Localitatea Cartojani, comuna Roata de Jos din județul Giurgiu se află în continuare în carantină. Pentru ieșirea din carantină, este așteptată scăderea numărului de cazuri depistate pozitiv, în acest sens fiind monitorizată evoluția permanent de către DSP Giurgiu. Este nevoie ca numărul cazurilor depistate pozitiv să scadă sub trei la o mie de locuitori. La această dată, sunt înregistrate 36 de persoane confirmate pozitiv, din care 20 sunt internate în unități spitalicești, 10 sunt izolate la domiciliu iar șase au fost vindecate și externate.

Pe de altă parte, la ISU Giurgiu și la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au mai fost confirmate câte trei cazuri pozitive, după ce inițial a fost depistat câte un caz. Cele trei cazuri noi de la ISU și cele trei de la Ambulanță, au fost confirmate după ce au fost testați de la fiecare instituție câte 16 contacți apropiați. În cazul ISU, a fost vorba, inițial, chiar de șeful acestei instituții, locotenent- colonel Radu Covaci iar la Ambulanță de un ambulanțier. În prezent se desfășoară de către DSP Giurgiu ancheta epidemiologică pentru identificarea contacților apropiați ai celorlalte trei cazuri de la fiecare instituție, pentru a se trece și la testarea acestora.

Informații la zi, aici, într-un interviu realizat astăzi la sediul Prefecturii cu prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate