Restart TV
Actualitate Știri

În municipiul Giurgiu se circulă normal, în condiții de iarnă

Primăria municipiului Giurgiu, prin Giurgiu Servicii Publice, a acționat pe străzile din municipiu, încă de ieri seara de la ora 20:00. În prezent, străzile din oraș nu sunt blocate, iar traficul rutier se desfășoară în condiții normale, de iarnă.

Astfel, s-a acționat cu utilaje de împrăștiat materiale antiderapante solide (sare și amestec sare/nisip) și lichide (clorură de calciu), dar și cu utilaje prevăzute cu lamă frontală pentru înlăturarea stratului de zăpadă depus pe carosabil, trotuare, parcări etc. De asemenea, pentru înlăturarea zăpezii de pe trotuare, treceri de pietoni și din jurul stațiilor de autobuz, Giurgiu Servicii Publice și Giurgiu Servicii Locale au acționat cu 107 angajați.

Primăria Giurgiu recomandă tuturor participanților la traficul rutier, să circule cu prudență și atenție sporită pentru evitarea evenimentelor neplăcute, să manifeste răbdare și înțelegere, mai ales în zonele unde se circulă în condiții mai dicificile sau acolo unde acționează utilajele de deszăpezire.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate