Restart TV
Actualitate

Giurgiu trebuie să continue pe calea dezvoltării cu Adrian Anghelescu primar

În seara zilei de joi, în cartierul Oinac, Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru cel de-al doilea mandat la primărie, Toma Petcu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, precum și numeroși simpatizanți și membri PNL au întâlnit giurgiuveni empatici și deschiși, ancorați în realitate, dar și siguri că Giurgiu este pe mâini bune și așa trebuie să continue.

Indiferent de zonă sau de discuții, giurgiuvenii sunt siguri de reușita echipei PNL și sunt convinși că cele mai bune soluții pentru oraș și județ sunt Adrian Anghelescu și Toma Petcu.

Adrian Anghelescu este atent la nevoile giurgiuvenilor și a demonstrat că se pot face lucruri durabile și frumoase, într-un timp scurt și cu bani puțini, iar acest lucru demonstrează că este chibzuit și un bun gospodar.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență.

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate