Restart TV
Actualitate

Dumitru Beianu, președintele Consiliului Județean Giurgiu: „Deșeurile reprezintă una dintre cele mai mari probleme din acest mandat!” (VIDEO)

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, consideră că una dintre cele mai mari probleme pe care și-a propus să o rezolve în acest mandat este curățarea județului de deșeuri. El a explicat într-o emisiune la Restart TV că salubrizarea, colectarea și depozitarea deșeurilor sunt printre prioritățile sale de prim rang. Și nu în ultimul rând, închiderea și curățarea depozitelor de deșeuri neconforme sau apărute din cauza depozitării ilegale.

Un prim pas în acest sens este înființarea SC JUDSERV 2020 SRL, societate aflată în subordinea Consiliului Județean Giurgiu și care are ca obiect principal de activitate colectarea, tratarea și eliminarea deșeurilor. Societatea se va ocupa și de desființarea gropilor de gunoi necontrolate precum și de salubrizarea perimetrelor adiacente drumurilor județene, acolo unde operatorii aflați deja sub contracte pe raza județului Giurgiu nu intervin fiindcă acele zone nu sunt în aria lor de competență.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate