Restart TV
Actualitate

Din zestrea editorială a Muzeului Județean „Teohari Antonescu”

Pe lângă exponatele pe care Muzeul Județean „Teohari Antonescu” le oferă publicului în expozițiile sale, această instituție de poate mândri și cu mai multe volume de valoare. În cele ce urmează, vom prezenta trei dintre acestea.

1.„Mironești: locuri, cercetări arheologice, monumente și personaje istorice”. Volumul, apărut în 2012, le aparține lui Cristian Schuster și regretatului Traian Popa, fost director al Muzeului Județean „Teohari Antonescu”.

2.„Scrieri arheologice uitate”. Autorul este nimeni altul decât giurgiuveanul Teohari Antonescu, patronul spiritual al Muzeului giurgiuvean și primul professor de arheologie al Universității din Iași. Volumul menționat a apărut la Giurgiu, sub egida Muzeului de aici, în 2011.

3,„Arme de foc din colecția Muzeului Județean „Teohari Antonescu”. Un volum apărut în 2010 și realizat de Ionuț Cristian Gheorghe și Ioan I. Scafeș.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate