Restart TV
Actualitate Știri

Din nou despre purtarea măștii. Liber la terase și după ora 23,00. Comunicat de presă

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează că în urma ședinței Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu din data de 03.08.2020, au fost adoptate următoarele măsuri:

– se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă, pe toată durata stării de alertă.

Precizăm că măsurile enumerate mai jos își încetează aplicabilitatea începând cu data de 03.08.2020:

– se interzice comercializarea şi consumul produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

  • se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00.”

    Instituția Prefectului a mai precizat că se exceptează de la măsura purtării măștii în spațiile publice deschise menționate mai sus persoanele care desfășoară activități fizice intense sau în condiții de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută și copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate