Restart TV
Actualitate

Din doi în doi: Marin Anton este încă… liberal!

Fostul deputat Marin Anton, fost președinte al PDL Giurgiu, apoi al PNL Giurgiu a revenit la Giurgiu ieri, la o emisiune a colegului Ion Diaconescu la Open TV (îi fac reclamă, sper să nu se supere!). Printre multe subiecte dezbătute a fost în prim plan unul referitor la parlamentarii PNL de Giurgiu dar și la liderii acestei organizații. Pe scurt, Marin Anton a avut cuvinte de laudă la adresa europarlamentarului Dan Motreanu, a spus că deputatului Gabriela Horga nu i se poate reproșa nimic în legătură cu ceea ce se întâmplă sau nu se întâmplă în Giurgiu, a mai zis că, la vremea lui, pentru Primăria Giurgiu a optat, ca și candidat, pentru Marian Măroiu nu pentru Adrian Anghelescu dar nu a fost să fie și că așteaptă să se finalizeze procesul în care este implicat pentru corupție, de pe vremea când era secretar de stat la Ministerul Transporturilor și în care, în primă instanță, a fost condamnat la vreo 5 ani de închisoare pentru o mită de vreo 5 milioane de euro. A promis că la finalul procesului va aduce dovezi că a fost un dosar comandat. Apoi a mai spus că este dezamăgit de cei doi deputați giurgiuveni, Toma Petcu și Alexandru Andrei, chiar a insistat pe acest subiect. Că aceștia nu fac și nu dreg ceea ce ar trebui, deși cunosc bine Giurgiu și ce îi trebuie lui Giurgiu! Iar ceea ce chiar mi-a plăcut a fost și faptul că a avut cuvinte de apreciere și pentru fostul președinte al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău. Probabil nu din cauza incidentului de la o anume nuntă unde dl. Bădălău l-a cam „smotocit” pe dl. Anton (o întâmplare mai mondenă, așa!).

A răspuns dl. Marin Anton cu promptitudine la toate întrebările, inclusiv aceea privind declarația catalogată ca fiind nefericită, care a fost întoarsă la vremea ei pe toate părțile. Și anume: în condițiile în care era deja trimis în judecată în dosarul mai sus menționat, Marin Anton (din poziția de președinte PNL Giurgiu la acea vreme) a declarat că dacă PSD dă legea amnistiei el va vota cu PSD. Altă variantă este că nu el ar vota cu PSD ci copiii săi i-au spus acest lucru. Adică ei ar vota cu PSD dacă ar da legea amnistiei. Dar astea sunt deja trecute. L-am întrebat, totuși, pe dl. Anton cu cine ar vota dacă actuala putere ar da legea amnistiei, mai ales că domnia sa se află pe ultima sută de metri cu dosarul din instanță (condamnarea mai sus amintită nefiind definitivă și se pare că se apropie și termenul de prescripție, deci o altă cale de scăpare), cu PSD sau cu PNL? A răspuns clar și fără echivoc că va vota mereu cu PNL! Dar, întotdeauna există un „dar”, dacă vine neprevăzutul, și anume un alt partid care l-a primit cu dragoste cândva, deși iubirea s-a stins repede, vorba cântecului, ca un foc de paie. Despre ce și cum este vorba? Vedeți aici:

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate