Restart TV
Actualitate Știri

Din 112 de teste Covid efectuate în Giurgiu în ultimele 24 de ore, 74 au avut rezultate pozitive

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 22.09.2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 11.970 (dintre care 74 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 9.697;
  • în carantină la domiciliu – 679 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 63 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 506 persoane.

Până în prezent, au fost testate 32.572 de persoane, dintre care 112 în ultimele 24 de ore.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că în perioada 14.09. – 21.09.2021, au fost înregistrate alte 4 decese față de cele raportate anterior în intervalul menționat, ale unor persoane din județul Giurgiu, infectate cu noul coronavirus. Decesele s-au produs la domiciliu, la unități spitalicești din municipiul București, respectiv la o unitate spitalicească din județul Dâmbovița. Vârsta persoanelor decedate – 83, 27, 79, respectiv 70 de ani. Toate cele 4 persoane decedate prezentau comorbidități și nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 119.

Centrul Judeţean de Conducere și Coordonare a Intervenției Giurgiu

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate