Restart TV
Actualitate

Despre „Ambulanță”, numai de bine! Cu doar câteva întrebări…

Ediția din 29 decembrie a emisiunii „Interpelări” de la Restart TV a provocat (unora) mai multe îngrijorări. Dar nu neapărat pentru ceea ce s-a discutat, deși aspectele prezentate sunt cu adevărat îngrijorătoare. S-a vorbit, de exemplu, despre riscuri la care sunt supuși angajații de la Ambulanță, despre faptul că aceste riscuri sunt neglijate de conducerea instituției mai mult sau mai puțin conștient și despre multe altele. Puteți urmări emisiunea aici: https://www.restarttv.ro/ambulanta-cere-ajutor/

Dar să revenim la îngrijorarea unora! Exprimată prin foarte multe comentarii pe facebook, de câteva persoane și, nimic suprinzător!, de niște conturi false. Persoane sau conturi despre care întrebăm: au calitatea de a reprezenta Serviciul Județean de Ambulanță? Și răspundem: NU! Și continuăm: au doar interese. Unele care nu coincid cu cele ale instituției. Astfel că nu ne obosim acum să le răspundem. Așteptăm însă multe răspunsuri, mai ales de la autoritățile competente. Începând cu Ministerul Sănătății, continuând cu DSP, ITM și, de ce nu, poate chiar DGA.

Însă, până una alta, ca să stea liniștiți și cei care au sărit ca arși să denigreze și să insulte, deși nu au nicio treabă cu ce s-a discutat în emisiune, facem o solicitare. In temeiul Legii 544 din 2001, privind liberul acces la informațiile de interes public, cerem conducerii Seviciului Județean de Ambulanță lista contractelor de achiziții, de bunuri sau servicii, care sunt și/ sau au fost încheiate cu diverse firme sau terți. Ca să simplificăm, în primul rând achizițiile de materiale și echipamente pentru protecție necesare în perioada de pandemie, dar și cele privind alimentarea cu carburanți a mașinilor și, de ce nu, cele privind reparațiile și întreținerea acestora. Dar și altele, asupra cărora vom reveni.

P.S.- Apropo, mai întrebăm, nu dăm cu parul! Cine, cum și după ce criterii întocmește graficele de lucru și cum sunt întocmite pontajele în baza cărora sunt plătiți angajații de la Ambulanță?

P.P.S- O precizare, ca să stea și mai liniștiți postacii de serviciu. Nu a fost și nu este denigrată Ambulanța Giurgiu. Fiindcă Ambulanța Giurgiu nu înseamnă, așa cum își închipuie ei, doar câțiva din conducere și alți câțiva foarte apropiați ai acestora. Ambulanța Giurgiu înseamnă sutele de oameni care lucrează acolo cu bun credință, cu profesionalism și cu sacrificii. Pe care îi felicităm și pentru care avem tot respectul.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate