Restart TV
Actualitate

Deputatul Cristina Elena Dinu, scurt bilanţ la final de mandat: „Au fost 4 ani provocatori, dar frumoşi, în care mi-am pus toată priceperea şi experienţa, atât în slujba giurgiuvenilor, cât şi a tuturor românilor!”

Deputatul PSD Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, Cristina Elena Dinu vorbeşte într-un interviu despre cele mai importante proiecte de lege la care şi-a adus contribuţia, în cei 4 ani de activitate în Parlamentul României. De asemenea, vorbeşte despre activitatea din Comisia de Sănătate, dar şi despre ce îşi propune să facă, într-un viitor mandat, dacă giurgiuvenii îi vor acorda din nou încrederea lor.

„Dragi prieteni, am ajuns la finalul unui mandat de deputat în Parlamentul României. Au fost 4 ani provocatori, dar frumoşi, în care mi-am pus toată priceperea şi experienţa, atât în slujba giurgiuvenilor, cât şi a tuturor românilor. Într-un interviu pe care vă invit să îl urmăriţi, vă vorbesc despre câteva dintre cele mai importante realizări ale mele, inclusiv ca secretar al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. De asemenea, veţi afla ce ce îmi doresc şi ce pot să fac pentru judeţul Giurgiu şi întreaga României, ca deputat, în mandatul 2020-2024, prin votul dumneavoastră, în 6 decembrie!”- Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu, candidat pentru un nou mandat.

Comandat de către PSD Giurgiu, cod mandatar financiar 11200020, executat de Teamdesignmedia SRL

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate