Restart TV
Actualitate Știri

Cum și de ce a demisionat viceprimarul Silviu Dumitrescu

După ce am citit că viceprimarul Silviu Dumitrescu a demisionat, din reflex de jurnalist l-am sunat. În primul rând ca să mă asigur ca informația este reală (nu ca nu as avea incredere in colegele de la giurgiu-tribune, unde am citit dar asa sunt obisnuit). Să verific eu însumi. Silviu Dumitrescu mi-a confirmat că a demisionat, că demisia intră în vigoare de luni, 13 martie și nu mi-a spus mai multe, deși l-am întrebat, normal. Acum, mă gândesc ceva mai departe și asta tot din reflex de jurnalist. Oare cine va fi viitorul viceprimar în locul său? Eee, deja deschidem regiile și scenariile, precum și negocierile. Zic și eu, nu dau cu parul, vorba ceea!

Pe de altă parte, după scurt timp, Silviu Dumitrescu a postat pe contul său de facebook mai multe detalii despre demisie. Iată ce a scris:

„Dragi prieteni,

Veștile bune circula repede!

Într-adevăr, astăzi mi-am depus demisia din funcția de viceprimar al municipiului Giurgiu și am renunțat totodată la calitatea de consilier local! Am luat aceasta decizie deoarece am înțeles ca nu sunt dorit în primărie, nu sunt unul din oamenii pe care actualul primar se bazează! Mulțumesc tuturor giurgiuvenilor care prin votul lor mi-au dat ocazia sa fac parte din conducerea primăriei! Îi rog sa nu fie dezamăgiți, Dumnezeu lucrează în felul lui! Mulțumesc colegilor din primărie! Am venit cu idei preconcepute despre administrația publică și funcționari dar plec având o fotografie mult mai clară și vreau sa va spun fără echivoc: în primărie ai cu cine face treabă, dacă vrei! Nu toți trag la fel, nu toți trag în același ritm dar în Primăria Giurgiu ai cu cine face treabă dacă știi și vrei sa faci!

Mulțumesc colegilor liberali care prin munca lor m-au propulsat și ales în funcția de viceprimar! Multumesc conducerii PNL Giurgiu pentru încrederea acordata! Va sunt recunoscător și sunt fericit sa fac parte din echipa PNL Giurgiu! Mulțumesc soției și fetiței mele care au acceptat sa îmi sacrific timpul alocat familiei pentru a lucra în cadrul primăriei! Au fost 2 ani fantastici!

Mulțumirea sufletească de a ajuta oameni pe care ti-o oferă funcția de conducere dintr-o primărie nu se compara cu nimic din ceea ce am cunoscut eu în cei 20 de ani de carieră!

Mulțumesc mult!

Doamne ajută!

P.S. : Orice încurajare contează! Mulțumesc!”

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate