Restart TV
Știri

Cum a câștigat România (la scor!) meciul de fotbal cu Italia! Interviu cu primarul comunei Singureni, Marian Pătuleanu

Primarul comunei Singureni din județul Giurgiu, Marian Pătuleanu, este cunoscut și pentru faptul că este pasionat de fotbal. Astfel, el a devenit unul dintre componenții de bază ai echipei naționale de fotbal a primarilor de comune din România. Echipă care a disputat meciuri cu mai multe alte reprezentative, oarecum similar, între care cea din Republica Moldova, reprezentativa parlamentarilor sau a artiștilor.

De curând, echipa al cărei căpitan este Marian Pătuleanu, a jucat cu echipa primarilor din Sardinia (Italia), mai precis în orașul Santa Maria de Coghinas, cel cu care este înfrățită comuna Singureni. Primarii din România s-au dovedit mai buni decât colegii lor din Sardinia, pe care i-au învins cu 4- 0. Este vorba, de fapt, de o întâlnire care a plecat de la invitația adresată lui Marian Pătuleanu de către primarul Pietro Carbini. Puteți afla mai multe în interviul de aici:

Trebuie menționat faptul că toate cheltuielile legate de acest eveniment au fost suportate, personal, de cei care au participat la deplasarea respectivă. Mulțumim pentru fotografii și ilustrație primarului Marian Pătuleanu.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate