Restart TV
Actualitate Știri

Consiliul Județean Giurgiu/ Comunicat de presă

În intervalul 13.01.2021, ora 22:00, – 14.01.2021, ora 4:30, operatorii economici care acționează pe drumurile din Județul Giurgiu au efectuat următoarele intervenții cu material antiderapant: Baza 1 – material antiderapant împrăștiat 48 tone amestec sare și nisip, Lotul 1 – au acționat în zonele de păduri și poduri unde se depusese strat de gheață, Lotul 2 – răspândire material antiderapant, cantitate de 20 tone de nisip și 20 tone de sare. Precizăm aceștia acționează în permanență prin verificarea stării drumurilor și identificând toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Menționăm că la această oră se circulă normal în condiții de iarnă pe sectoarele de drumuri județene și facem din nou apel la conducătorii auto, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic.

Consilier,

Elena COSCAI

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate