Restart TV
Actualitate

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, senatorul Toma Petcu, își prezintă echipa

„Astăzi, cu plăcere, vă prezint un alt candidat remarcabil din echipa mea, pe care îl veți regăsi pe lista de consilieri județeni PNL, la alegerile din 9 iunie: Lucian Corozel.

Lucian nu este un profesionist experimentat, doar datorită carierei sale ca economist, ci și pentru că a fost vicepreședinte al consiliului județean.

Expertiza lui Lucian în economie, combinată cu experiența sa administrativă, îi conferă abilitățile necesare pentru a contribui eficient la formularea și implementarea politicilor care vor stimula creșterea economică și vor îmbunătăți serviciile publice. Rolul său anterior, ca vicepreședinte, îi oferă o înțelegere profundă a nevoilor și provocărilor specifice regiunii noastre, fiind astfel perfect poziționat pentru a propune soluții inovatoare și realiste.

Suntem convinși că, alături de Lucian Corozel, de echipa mea de consilieri, vom putea aduce schimbările necesare pentru un județ mai prosper și mai bine administrat.

Mulțumesc, Lucian, fiindcă faci parte din echipa mea!”

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate