Restart TV
Actualitate

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, senatorul Toma Petcu, își prezintă echipa

„În calitate de candidat la președinția Consiliului Județean Giurgiu, am plăcerea să vi-l prezint pe tânărul și ambițiosul meu coleg, Adrian Chiran, pe care îl veți regăsi pe lista de consilieri județeni ai Partidului Național Liberal. Adrian Chiran este un membru dedicat și activ al PNL încă de la o vârstă foarte fragedă, demonstrând un angajament constant față de valorile și principiile partidului. Adrian Chiran este absolvent al Facultății de Științe Politice, o specializare care i-a oferit o înțelegere profundă a mecanismelor politice și administrative. Educația sa solidă și vasta experiență acumulată îl recomandă ca fiind un tânăr politician bine pregătit și capabil să facă față provocărilor complexe ale administrației județene.

De-a lungul anilor, Adrian și-a consolidat experiența și expertiza politică, ocupând funcții importante precum cea de consilier parlamentar și consilier secretar de stat la Ministerul Mediului. De asemenea, a avut un rol de conducere în cadrul Direcției de Transporturi din Consiliul Județean, unde a contribuit la implementarea unor proiecte esențiale pentru dezvoltarea infrastructurii locale.

Mulțumesc, Adrian, fiindcă faci parte din echipa mea!”

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate