Restart TV
Actualitate

Candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu, senatorul Toma Petcu, își prezintă echipa

Pe drumul meu către președinția Consiliului Județean, am plăcerea să vă prezint încă un coleg din echipa mea de consilieri județeni: Andrei Matache. Cu o carieră vastă în domeniul achizițiilor publice, Andrei a lucrat ca inspector și, ulterior, a ocupat poziția de delegat cu atribuții de secretar al comunei Florești-Stoenești. Această experiență, combinată cu mandatul său ca fost consilier local, îi oferă o înțelegere aprofundată a necesităților comunitare și abilități consolidate în gestionarea eficientă a acestora.

Andrei este licențiat în Informatică Managerială, specializându-se în cibernetică, statistică și informatică economică. Aceste competențe îi permit să abordeze problemele administrative cu o perspectivă analitică și orientată spre soluții pragmatice.

Având o combinație rară de expertiză tehnică și experiență administrativă, Andrei este un element important în echipa noastră, gata să contribuie la o guvernare transparentă și eficace. Împreună cu Andrei Matache și intreaga mea echipă, ne angajăm să oferim toată experiența, cu toată dăruirea, pentru progresul județului nostru!

Mulțumesc, Andrei, pentru că faci parte din echipa mea!

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate