Restart TV
Actualitate Știri

Campania „Sterilizează și salvează” continuă și cu programări la Cabinetul Veterinar „Rona”

Campania „Sterilizează și salvează”, demarată de Consiliul Județean Giurgiu, continuă! Astfel, în mod continuu și permanent, Asociația „Pheonix Animal Protection and Human Care” din Giurgiu, oferă sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună, ale cetățenilor din județul Giurgiu. Sterilizările vor fi efectuate la Cabinet Veterinar „Rona” din mun. Giurgiu, Str. Nicolae Bălănescu, Bl.19 (vis a vis de „Taverna La Grecu”) sau în alte locații indicate de reprezentanții asociației. Programările se pot face de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, la tel: 0766222114- dna. Magdalena Radu.

Prioritate au animalele gestante și femelele. IMPORTANT: Animalele nu trebuie hrănite începând cu seara dinaintea intervenției chirurgicale! Vă reamintim ca sterilizarea câinilor cu stăpân, fără valoare chinologică, este obligatorie, iar amenda în cazul neconformării este cuprinsă între 5 000 și 10 000 lei. De asemenea, informăm cetățenii în legătură cu intensificarea controalele instituțiilor abilitate- Poliția Animalelor și DSV, pentru intrarea în legalitate a tuturor cetățenilor, în scopul evitării abandonului animalelor pe domeniul public.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate