Restart TV
Actualitate

„Avem încredere că, pe 6 decembrie, giurgiuvenii vor alege echipa care a demonstrat că poate şi face lucruri bune pentru ei!”

Toporu, Slobozia, Vărăşti şi Greaca sunt comune giurgiuvene înfloritoare, aflate în plin proces de dezvoltare şi modernizare, graţie primarilor social-democraţi, sprijiniţi de echipa PSD Giurgiu. Constatin Ionescu, Florin Gheonu, Adrian Măhălean şi Florentin Surduleasa sunt edili harnici, destoinici, apreciaţi şi respectaţi de consăteni, la rândul lor oameni buni, gospodari şi care au nevoie, acum, mai mult decât oricând, de întreg sprijinul PSD pentru siguranţa unui trai mai bun.

În acest weekend, echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers în cele patru comune pentru a-şi prezenta candidaţii la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Marian Mina şi Cristina Elena Dinu- pentru Camera Deputaţilor-, Robert Marius Cazanciuc şi Constantin Basangiac, candidaţi pentru Senat, alături de cei patru primari şi susţinători ai PSD Giurgiu, le-au vorbit oamenilor despre soluţiile propuse în Programul de Guvernare, pentru depăşirea crizei sanitare, respectiv a crizei economice pe care le traversăm.

„Oamenii ne spun că nu mai întrezăresc nicio speranţă, cu actuala guvernare. Giurgiuvenii consideră că situaţia din România este gestionată prost şi vor măsuri concrete, luate rapit, atât pentru combaterea pandemiei de COVID-19, cât şi pentru redresarea economică a ţării noastre. PSD are toate aceste soluţii, sunt măsuri clare pentru toate categoriile sociale, sunt măsuri pentru care există surse de finanţare. PSD a reparat întotdeauna ceea ce a stricat Dreapta şi avem încredere că, pe 6 decembrie, giurgiuvenii vor alege echipa care a demonstrat că poate şi face lucruri bune pentru ei!”, transmit reprezentanţii PSD Giurgiu.

Articol comandat de către PSD Giurgiu, cod mandatar financiar 11200020, executat de Teamdesignmedia SRL

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate