Restart TV
Actualitate Știri

Are doar cinci luni şi are nevoie de sprijinul nostru. Haideți să-l ajutăm pe Matei să trăiască!

Numele lui este Matei Valentin Burtişan, are cinci luni, şi s-a născut la doar 28 de săptămâni, în maternitatea Polizu. La puțin timp după naștere a fost diagnosticat cu insuficienţă și ciroza hepatică, având nevoie urgentă de transplant de ficat, deşi are doar cinci luni.

Donatorul va fi chiar tatăl copilului, dar, din păcate, medicii din România nu îl pot opera pentru ca acesta cântărește doar 3300 de grame.

Părinții au încercat sa îl opereze prin ajutorul CJAS în Italia, însă dosarul nu a fost aprobat pe motiv ca nu ar fi atât de grav, în condițiile în care medicii români spun că lupta în cazul lui este contra-cronometru.

Prin urmare, au găsit un spital în Turcia, la Istanbul, care îi poate face transplantul de ficat, contra sumei de 60.000€.

Nu putem nici măcar să ne imaginăm prin ce trece această familie de giurgiuveni, însă vă rugăm ca împreună să ne mobilizăm şi să-i salvăm viața acestui prunc.

Puteți dona ORICE SUMĂ, în LEI sau în EURO, în contul:

TITULAR – BURTIŞAN GINEL VIOREL

RO72 RNCB 0145 1012 7644 0001 LEI

RO23 RNCB 0145 1012 7644 0010 EUR

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate