Restart TV
Actualitate

Adrian Anghelescu și echipa PNL continuă întâlnirile cu cetățenii

În seara zilei de luni, 20 mai, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și zeci de membri și simpatizanți PNL au continuat întâlnirile cu cetățenii în zona Sanitas și cartierul Decebal.

Percepția oamenilor este clară, iar schimbările din zonă sunt vizibile, începând cu parcul adiacent Sanitas și parcul de buzunar de la intersecția cu strada Tineretului care se află în lucru, acestea reprezentând doar începutul a ceea ce se va întâmpla în perioada următoarea în acel cartier.

Candidatul PNL, actualul și viitorul primar al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu le-a povestit oamenilor despre proiectele care sunt în derulare, întregul cartier Decebal fiind inclus într-unul dintre proiectele ce vizează Zonele 1 și 2 ale municipiului și care au primit aprobarea pentru finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” .

Adrian Anghelescu a demonstrat că se pot face lucruri durabile și frumoase și cu bani puțini, prin acest lucru demonstrându-și abilitățile de bun gospodar.

Toate cerințele giurgiuvenilor din zona Sanitas sunt în concordanță cu ceea ce și-a propus edilul Adrian Anghelescu, astfel că acestea vor fi puse în aplicare în cel mai scurt timp.

Concluzia serii a fost aceea că giurgiuvenii vor continuitate și stabilitate.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență

Material comandat de Partidul Național Liberal (PNL) Giurgiu

Executat de SC Teamdesignmedia SRL- portal: www.restarttv.ro

CMF 21240015

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate