Restart TV
Știri

Accident rutier cu un microbuz și două autoturisme

Accident rutier pe DN 61, între localitățile Ghimpați și Letca Nouă. Au fost implicate două autoturisme și un microbuz. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei echipaje SAJ. În microbuz se aflau 11 persoane, iar în cele două autoturisme trei persoane.

Echipajele medicale au preluat trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale: una din microbuz (femeie, 50 de ani) și două din autoturisme (femeie și bărbat, 58 de ani), conștiente și cooperante, cu traumatisme și le-au transportat la spitale din capitală. De asemenea, la fața locului au primit îngrijiri medicale alte două persoane, care au refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate