Restart TV
Actualitate Știri

A fost decisă închiderea altor unități școlare din Giurgiu

Prefectura Giurgiu a anunțat în urmă cu puțin timp că a fost luată încă o decizie de închidere a unor unități școlare din Giurgiu. Iată comunicatul transmis de Prefectură:

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 24.02.2021, în ședință online, a aprobat suspendarea cursurilor pentru o perioadă de 14 zile în următoarele unități de învățământ din județul Giurgiu:

– Liceul Teoretic „Tudor Vianu” Giurgiu – toată unitatea de învăţământ;

– Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu” Giurgiu – toată unitatea de învăţământ;

– Şcoala Gimnazială nr. 10 Giurgiu – numai pentru clasa a VI-a A;

– Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Giurgiu – numai pentru clasa a II-a B;

– Şcoala Gimnazială nr. 3 Comana – numai pentru clasa pregătitoare.

Pentru aceste unităţi de învăţământ/clase procesul de învăţământ continuă în sistem online.

Măsura a fost dispusă ca urmare a confirmării mai multor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 în rândul elevilor, personalului didactic şi nedidactic, şi a fost avizată de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu. În perioada de suspendare a cursurilor cu prezenţă fizică, pentru unităţile de învăţământ menţionate, conducerea unităţii/instituţiei de învăţământ va dispune realizarea curăţeniei şi aerisirii claselor/sălilor, precum şi dezinfecţia generală şi nebulizarea spaţiilor unităţii/instituţiei de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete. Reluarea cursurilor care presupun prezenţa fizică pentru unităţile de învăţământ menţionate se dispune prin hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, la propunerea conducerii unităţii de învăţământ.”

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Lasă un comentariu

* Prin folosirea acestui formular ești de acord cu prelucrarea datelor tale personale.

Acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea și navigarea în continuare pe site-ul www.restarttv.ro, vă exprimați acordul expres pentru folosirea informațiilor stocate. Sunt de acord! Citește mai mult

Politica de confidențialitate